Otok Vis Forum  
Veljača 07, 2012, 20:43:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Kako vam se sviđa ova ideja?
Sviđa mi se
Ne sviđa mi se

Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: Na Bikariji niče novo dječje igralište  (Posjeta: 2944 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A1
Zubatac

Spol: Muški

« Odgovor #15 : Prosinac 06, 2008, 00:16:10 »

Mislin da niko nezno oni su jednostavno imali na raspolaganju 13miljuni i prema temu napravili projekt ne misleći da to tuko i opremit odnosno ni ih zato bilo briga .Propadalo šef županijskog zdravstva iz solina firma izvođać radovi iz solina buta svu lovu u građevinske radove sad neka se misli ko će to opremit i napunit a višani ko višani ako receš cagod onda si protiv ambulanti ako receš za onda si protiv palmi prirodi iparka a nikako da se oko tega otvori provi i konstruktivni razgovor koji bi doni do rješenja
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #16 : Prosinac 06, 2008, 00:36:06 »

Ala sad kad smo došli do palmi.
Vidia san niki don da su isikli 3-4 palme ca su presadili u ono vrime na Prirovo.
Kad se uređivala splitska riva govorili su da po metru debla košta 1000 eura. E sad izračunajte koliko je love tote bačeno ca je to propalo.
Co sad ne posadidu nove, ha? Ako su ljudi pri 100 godišć mogli sadit palme na vis, ca smo mi sad vode da ih uništavamo?
Evo slike palmi koje su sad srušili, slike su od ovog proljeća.

A evo i nekoliko povjesnih.

Vis, 1947.

Vis, 1964

Vis, 1970.
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #17 : Prosinac 08, 2008, 16:59:12 »

Prića okolo tih polmi je dosta mutna kad su vađene struka je rekla da ni dobar postupak i da se neće primit ali veliki AA je napravi po svome i napravi racun od skoro 200,000,00 za prisađivonji i sad nakon dvi godine su ih izvadili jer se nisu primili.Ajoš uvik je neponato zoc je racun preuze grad a ne investitor u dom zdravlja koji je vađenje palmi ionako mora napravit a iskopat pet rapi i u u njih bagerom stavit palme za tu lovu hm,i sve to bez bez javnog natjećaja
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #18 : Prosinac 08, 2008, 17:02:51 »

heh. a koko je mutnih prići u ovemu gradu...

Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #19 : Prosinac 08, 2008, 17:34:08 »

Ma mutnih je ina druga mista ali loše je kad to postanu normalne stvori na koje se niko ne obazire onda znaći da smo išli u.....
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #20 : Prosinac 08, 2008, 17:51:27 »

Ne govorin jo da toga nema i u druga mista, ali eto ovode o visu provjemo.
Eno na zaglav hotel uskoro...
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #21 : Prosinac 08, 2008, 20:22:50 »

U novom gradskom prostornom planu zahvaljujući borbi pojedinaca nije ubaćen zaglav kao turistićka zona međutim ubaćen je u županijski prost,plan e sad će tu doć do zavrzlame
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #22 : Prosinac 08, 2008, 20:36:22 »

Bravo za viške pojedince!
eto posla za uskok. Tko je, kako i zašto na županijskoj razini donjeo riješenje o dijelu zaglava kao turističke zone.
A zna se kakve se priče po visu o tome vrte...

Međutim ostaje sad pitanje tko će nadvladat: županijski ili gradski prostorni plan?

Već san pri godinu ipo dana ubacia jedan članak iz slobodne ovdje
http://otokvis.info/forum/index.php/topic,9.0.html
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #23 : Prosinac 08, 2008, 21:58:14 »

Županijski pp je jaći ali on je odredio samo zonu zaglav međutim grad ima kočnicu kroz infrastrukturu ceste,struja,voda itd. Samo mene je strah da netko koristi nered u gradu i priprema uvjete za zaglav(pogledajte Milnu,radovi na cesti) baćena je kost ,cesta lokva milna svađe zatvaranja i to a ovamo s druge strane priprema za gosp.Leku
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #24 : Prosinac 08, 2008, 22:54:39 »

Pripremaju, pripremaju  icon_paper

I na višanima je odgovornost koji su to prodali.
Ne kažem ništa, imali su pravo na to. Samo neka sutra ne jadikuju...
Koliko je ono iša kvadrat? 4-5 eura ako sam u pravu?
Neš ti para...
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #25 : Prosinac 08, 2008, 23:30:31 »

Veći su problem ljudi koji su bili posrednici u prodaji i obećali kupcu da će se u prostornom planu to stavit u građevinsko područje i za to vjerojatno dobili svoj dio.To ide ovako čovjek proda poljoprivredno zemljište po cjeni do 10eura kupac u dogovoru s onim koji to može rješi prebacivanje u građevno koje ima cjenu  do 15 puta veću i eto zarade.Koga interesira neka proćita ćlanke u novinama od tada i vidit če tko je četri puta vraćao tu temu na glasovanje u poglavarstvo i na gradsko vjeće i borio se nogama i rukama da zaglav prođe kao gr.zona
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #26 : Prosinac 08, 2008, 23:38:01 »

mislim da svi znamo tko...
Evidentirano
matko
Girica
*

Email
« Odgovor #27 : Prosinac 09, 2008, 07:34:07 »

Kad se rece "svi znomo ko",onda je lipje napisat ime i prezime a ne uvik je zna se ali niko nece rec ,jeli to strah ili nešto drugo ali tako to u nos ide odkad se jo sičam,a sad če mi bit 51.Ajde judi moji probudimo se čemu strah,ako ima neko sposoban,pošten a živi stalno na visu dajmo ga na misto u opcinu neka nam svima bude bolje.Dok smo takvi kakvi smo nikad ništa od nas,eto zdravi i veseli bili,misli na vas vaš Matko-mecak
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #28 : Prosinac 09, 2008, 20:49:02 »

Mene  ni stroh od nikoga somo jednostavno bi voli da se drugi malo zainteresirodu da shvatidu da je Vis i njihov život ,pogledojte di son jo piso toti se vidi o kome jo govorin i na forumu i na vis-kut blogu
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #29 : Prosinac 09, 2008, 21:05:19 »

Je tako je. To san bia napisa, pa sam sam sebe izbrisa.
Više puta je bilo rečeno o kome se radi. A uostalom višani znaju o kome se radi. Ja se bar nadam da znaju.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!