Otok Vis Forum  
Veljača 07, 2012, 20:17:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Koga za gradonačelnika?
Ante Acalinović (službeni kandidat)
Toni Linčir (službeni kandidat)
Ivo Radica (službeni kandidat)
Marin Zubčić (nije kandidat)
Jakša Medvidović (nije kandidat)
Siniša brajčić (nije kandidat)
Miće Radišić (službeni kandidat-naknadno dodan)

Str: [1] 2 3 ... 49
  Ispis  
Autor Tema: Budući gradonačelnik Visa - ANKETA  (Posjeta: 28663 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

Spol: Muški

« : Siječanj 11, 2009, 14:39:29 »

Evo mene među moje. Već duže vrijeme pratim ovaj odličan forum, pa sam se odlučio i ja aktivno uključiti. Na žalost već 20-ak gosina živim i radim u zg. Jednostavno po završetku studija nije bilo posla  na Vis, i eto u zg-u sam se zaposlio, osnovao obitelj, i td. ali sam pupčanom vrpcom vezan za rodni škoj. Da vam ne duljim, ova me tema izuzetno zaintrigirala, jer mi se čini da su ovi izbori u svibnju 2009 ključni i Viško biti ili ne biti ponajprije i zbog načina izbora (biraju se ljudi a ne stranke), kao i zbog ovlasti koje će novi Gradonačelnik imati. Zahvaljujem administratoru na ovoj temi i imam jedan konkretan prijedlog za njega, a to je da pokuša sastaviti sadašnji spisak kandidata za Gradonačelnika, da odredi neki rok za nadopunu npr. 10 dana, te da onda mi "forumovci" kao i gosti možemo glasovat opet u nekom roku npr. do 15 veljače,  te da našeg gradonačelnika koji dobije najviše glasova na forumu upoznamo sa rezultatima našeg glasovanja i potom ako se on slaže da to javno i objavimo. Naime stotinjak glasaća je i te kako meritoran broj za viške prilike. Šta mislite o tome. Pozdrav iz hladne metropole

Evo anketa pa glasujte koga bi vi za gradonačelnika. Anketa će biti zaključana 10ak dana dok se popis ne popuni i dok se ne dogovorimo šta i kako. Onda ćemo je otvorit za glasovanje.
Gosti iz tehničkih razloga nisu u mogučnosti glasovat, tako ako netko od gostiju želi glasovat u anketi neka se regisitrira na forum.
Evidentirano
Kokoshka
Gost
« Odgovor #1 : Siječanj 11, 2009, 16:01:08 »

Citat:
Hoćemo stavit u anketu samo one koji su siguri, ili i one koje bi vi volili za gradonačelnika?
Asti nega... U koji smo te problem uvolili...  mig Jo bi iti da se stavi i one koje bi mi volili vidit, i da se nakon glasanja vidi rezultate te automatski otključa mogućnost praćenja daljnjeg glasanja (jer član može glasati samo jednom pa se isključuje mogučnost utjecanja na odabir pojedinca). Ali, to bi jo iti, ne znon, neka se i drugi izjasnidu...  icon_paper
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #2 : Siječanj 11, 2009, 16:11:13 »

Ma naravno. Pod opcijom 2 kada korisnik glasa pokažu se rezultati i vidi dalje kad se glasa kako stvari stoje.

A da stavimo i one koje bi mi tili u listu...meni je sve isto. Šta se mene tiče ok.
Ali onda neka svatko javi koga bi tia u listu, može ovdje ili ako hoče da bude tajna (da se ne vidi ko je koga predložio) meni na privatnu poruku poslat.
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #3 : Siječanj 11, 2009, 17:08:34 »

Baž bi bilo boje, da se kraj imeni od kandidati ne piše stranka, jer kad piše stranka onda tili ili ne tili gremo u politiku a to non ni potriba. Mi biromo covika, a ne stranku. Pridložen bez stranki pa nek se stranke boridu za covika, a ne da se iza stranji sakrije niku bez veze. Jo imon prijedlog za nadopunu spiska i to:

Anela Borčić ravnateljica škule, pjesniknja
Matko Vojković, dipl. pravnik, porezna uprava
Jakša Medvidović, dipl. oec, manager i poduzetnik
Marinko Zupčić, dipl. ing. poduzetnik
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #4 : Siječanj 11, 2009, 17:29:09 »

Baž bi bilo boje, da se kraj imeni od kandidati ne piše stranka

slažem se. Ispravljeno.
Kad nadopisijete imena bilo bi dobro da napišete jeste šta čuli dali se tko od njih stvarno misli kandidirat.
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #5 : Siječanj 11, 2009, 18:58:49 »

Citat:
2. Da se trenutni rezultat vidi tek nakon šta korisnik glasa

Je ,more ova opcija thumb_up
Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Kokoshka
Gost
« Odgovor #6 : Siječanj 11, 2009, 22:27:38 »

Podržavam predložene Jakša Medvidović, Marinko Zupčić (ovo drugu dvoje ne bi komentiro- ne dilin mišljenje sa Rukovcon ali ni vezi - neka se glasuje icon_confused) i predlažem Siniša Brajčić, Davor Vojković i Zdenko Karuza.
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #7 : Siječanj 11, 2009, 22:31:22 »

Od ovih dodatnih i ja podržavam Marinka Zubčića. Nebi ima ništa protiv kad bi se taj čovik stvarno kandidira. Dapače.
Ne dilin ni ja neka mišljenja, ali nema veze. Svatko ima pravo na svoje.

Probajte pojasnit ko je ko od ovih dodatnih, jer recimo ja već neke neznam ovako po imenu. Neznam za druge dali znaju sva imena?
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #8 : Siječanj 11, 2009, 22:46:41 »

Neznom Pivi koga neznoš od ovih dodatnih
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #9 : Siječanj 11, 2009, 22:49:08 »

Možda ih i znon (u biti vjerojatno znon) ali po imenu ovako sad nemogu povezat.

Davor Vojković, Zdenko Karuza?
A ovi Matko Vojković iz porezne, je to oni šta je onu meštrovicu iz osnovne škole oženi (ca je vozi pri onoga crvenog pola)?
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #10 : Siječanj 11, 2009, 22:58:15 »

Ma vidite nison siguran je pametno cinit anketu za jude koji do sad nisu iskozali ni malo voji da bi se prihvatili kandidaturi.Koliko jo pratin ankete toti je uvik ric o judima koji več sudjeluju u pol. životu ili su najovili ulazak u isti.Onda recimo rukovac je dol 4 prijedloga ,za Anelu neznon ali za Matkota  znon da mu ni na kroj pameti se upustit u to.Marinko i Jakša su HNSovci koji koliko jo znon uz Zorana Brajčiča ,Bejbija,itd nojveći tiskodu Linčira da se kandidiro.E sad kad bi ovu anketu cinila stranka ona bi stavila nikoliko svojih da vidi ko bi bi nojboji ali bez onih koji su izričito odbili mogučnost kandidaturi.Možda bi bilo dobro pocekat još malo da se dozno je još koji mog.kandidat za kojega se još nezno, da se vidi caće SDP i hoče li HNS potvardit Linčira
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #11 : Siječanj 11, 2009, 22:59:17 »

Je Matko je iz porezne. Davor Vojković
nadimak po fameji je Puntarić radi u INU
A Zdenko Karuza, jo mislim da je to muž od Savonke, ca je u kazalište
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #12 : Siječanj 11, 2009, 23:01:29 »

Jo baš mislin suprotno od A1.  Koko to HNS imo sposobnih, a ni ih nindri
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #13 : Siječanj 11, 2009, 23:01:46 »

Ma vidite nison siguran je pametno cinit anketu za jude koji do sad nisu iskozali ni malo voji da bi se prihvatili kandidaturi.

I tote se slažen. Već san razmišlja da ako ćemo druge ljude stavljat da onda napravim 2 odvojene ankete jer ovako ni smisla da glasujemo a osobe neće sudjelovat na izborima.
Trebalo bi u jednu anketu glasovat za one koji će siguro bit na izbore
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #14 : Siječanj 11, 2009, 23:03:35 »

Znon sad. Puntarić, matko iz porezne...

ali neću govorit šta mislim o nekima do sada od početka navedenima. O nekima mislim skroz pozitivno , a o nekima...jao. (u svojstvu gradonačelnika govorim).
Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 49
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!