Otok Vis Forum  
Veljača 07, 2012, 20:57:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Koga za gradonačelnika?
Ante Acalinović (službeni kandidat)
Toni Linčir (službeni kandidat)
Ivo Radica (službeni kandidat)
Marin Zubčić (nije kandidat)
Jakša Medvidović (nije kandidat)
Siniša brajčić (nije kandidat)
Miće Radišić (službeni kandidat-naknadno dodan)

Str: 1 [2] 3 4 ... 49
  Ispis  
Autor Tema: Budući gradonačelnik Visa - ANKETA  (Posjeta: 28664 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A1
Zubatac

Spol: Muški

« Odgovor #15 : Siječanj 11, 2009, 23:51:49 »

U HNS imo definitivno sposobnih ne složen se da ih ni nindri somo su judi u lavuru doju ploče investirodu pa eto i som si od 4 predložena predloži 2 iz HNSa.Primjer Zoran pojoda,Bejbi kafič,Miće Picerija i pansion,Marinko Livel,brodomerkur,Matko Božić zubar ,Pečarevič Kaliopa,Linciri restoran i plivarica i još ih imo zaboravi son Medvidoviča,pa Jelica dir Issi nautiki,......Naprav usporedbu s drugima strankima po meni po potencijalu ni im niko ni blizu a somi tin cin se bavidu ne možeš reč da ih ni nindri
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #16 : Siječanj 12, 2009, 00:05:40 »

Onda kako ćemo? Voli bi se dogovorit sa vama.
Jo bi odvoji dvi teme sa anketama.

Jedna da bude sa stvarnim kandidatima (možemo je stavit u staru temu vlast-izbori http://otokvis.info/forum/index.php/topic,136.0.html ).
A ako je potrebna ova druga tema (sa kandidatima koje bi vi volili da se kandidiraju) onda ćemo otvorit to u drugu temu, tj. ostavit ovdje.

Šta kažete?
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #17 : Siječanj 12, 2009, 00:22:50 »

Jo son od tvoje pivi .Ovi ca su pridloženi i oni koji će eventualno bit nimo smisla stavijat u isti pijat,jer se ovi ionako neće kandidirat,jo son da se vidi statistika za ove koji su vej službeno na listi sretan,da vidimo kako forum diše.A za ove pridložene se more eventualno otvorit druga tema.
« Zadnja izmjena: Siječanj 12, 2009, 00:24:23 Ribor » Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #18 : Siječanj 12, 2009, 00:36:51 »

Evo son buto anketu u staru temu
Vlast - izbori     http://otokvis.info/forum/index.php/topic,136.0.html

Anketa će se otključat kad lista bude koliko toliko finalna (do kad je taj rok uopće?)
Raspored kandidata će biti prema abecednom redu prezimena.

A vi recite ima li ova anketa sa vašim prijedlozima kandidata (koji se neće kandidirat) smisla i dali da je maknemo ili ostavimo.
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #19 : Siječanj 12, 2009, 10:00:23 »

A moj Pivi, ti si administrartor, kako hoćeš. Jo sumo znon da niti jedon od ove trojice neće dobiti moj glas.
Evidentirano
Kokoshka
Gost
« Odgovor #20 : Siječanj 12, 2009, 11:38:50 »

Po meni, ako ću bit iskren, ni ni potriba ova anketa sa "mogućima", jerbo i ako dobiju vodi na forum znon da ih ni ognjen nećemo moć natirat da se "kandidiraju" za gradonačelnika (bar njih 50%). A ovo drugo mi paše, ma se isto složen sa onin ca je Rukovac reka- ako ostanu sumo va tri butoj i onu opciju "ne znam" da imon co pritisnut  icon_mrgreen.
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #21 : Siječanj 12, 2009, 15:41:42 »

A moj Pivi, ti si administrartor, kako hoćeš. Jo sumo znon da niti jedon od ove trojice neće dobiti moj glas.

nimo to veze administrator ne administratot. Anektu može bilo ko otvorit, samo san tia se dogovorit sa vama kako ćemo.
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #22 : Siječanj 12, 2009, 15:54:43 »

ma se isto složen sa onin ca je Rukovac reka- ako ostanu sumo va tri butoj i onu opciju "ne znam" da imon co pritisnut  icon_mrgreen.

Neću!  icon_mrgreen
Izbori su izbori ako izlaziš onda glasaš za ono šta je ponuđeno, pa tako i ovdje na anketi.
Ponuđena će biti samo sigurna imena, opcije "neznam" neće biti.
A neizlazak na izbore štetite samo sebi. Jer samim time potencijalno povečavate postotak za kandidata koga bi najmanje htjeli vidit kao gradonačelnika.
Treba izač i glasat pa ako treba i za "najmanje zlo" ako vam je takvo uvjerenje.
Evidentirano
teuta
Škarpina

Spol: Ženski

WWW Email
« Odgovor #23 : Siječanj 12, 2009, 16:08:32 »

evo štijen ca ste napisali, koga ste nabrojili....pari mi se da bi jedino Marina (kad bi se imo voje kandidirat - a koko son upoznata, za to nimo šanse) volila vidit za poteštota...ili eventualno Medvidovića

ovima drugima svaka čast, ma....
Evidentirano

cin cago - bit će cago
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #24 : Siječanj 12, 2009, 16:10:09 »

Nećemo se svađot. Neka bude kako većina hoće, jo son sumo misli da i  mi a ne sumo "oni" kreiramo i naše liste, pa da vidimo ca bi bilo kad bi bilo. A možda imote i vi pravo, ni potriba nikoga molit. Ma još imo vrimena koko hoćeš. Ko zno ko će se sve kandidirot
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #25 : Siječanj 12, 2009, 16:14:15 »

Složen se sto na sto s tebom teuta, ali tuko ih kogod nagovorit
Evidentirano
teuta
Škarpina

WWW Email
« Odgovor #26 : Siječanj 12, 2009, 16:18:34 »

složen se is tobon. Tuko bi svit, ako ne vonka, onda barenko ovode na forum, moć pustit glos za koga bi  želil da  mu sudbinu kroji, cihovu bi ime želil vidit na listu
...barž bi se onda kogod od otih, ako bi se proculo, itil upustit u to...ku zno

a virujen da se ovi forum štije, da će spomenuti pri ili posli proštit ca se piše
Evidentirano

cin cago - bit će cago
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #27 : Siječanj 12, 2009, 16:21:01 »

Ala onda ćemo ovu temu ostavit za one koje bi vi želili vidit na listi, a ovamo http://otokvis.info/forum/index.php/topic,136.0.html će bit prava anketea za kadidirane.

Za koji dan kad se još malo napiše ko bi koga onda ćemo stavit imena ovode u ovu anketu.
Evidentirano
teuta
Škarpina

WWW Email
« Odgovor #28 : Siječanj 12, 2009, 16:27:55 »

e,

imo još jedon covik za kojega bi jo digla ruku, al je i on vonka politike
to je Denis Mihojević
Defate, niti ne znon je u koju stranku, koga preferiro...
ali
covik je ozbiljan, na mistu, pametan,...sve cega se ćapo, to cini savjesno. Virujen da bi tako bilo i da se kandidiro
Evidentirano

cin cago - bit će cago
zagrebčanin
Inčun
**

Email
« Odgovor #29 : Siječanj 13, 2009, 15:37:23 »

Dragi moji, evo vidim da se tema otvorila. Samo tako naprijed. Naći ćemo mi najboljeg gradonačelnika, vidit ćete. Pozdrav iz hladne metropole
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 49
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!