|
Ribor
|
 |
« Odgovor #705 : Ožujak 08, 2009, 23:48:44 » |
|
Ako do dvista .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #706 : Ožujak 08, 2009, 23:52:59 » |
|
Ma more koko hoće ko ga šljivi jo se nodom da vega vijaja popuši i to dobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #707 : Ožujak 08, 2009, 23:55:42 » |
|
A je ko zno zoc ga zovu OLIMPIJAC AA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #708 : Ožujak 09, 2009, 00:01:48 » |
|
Zato ca svake 4 godine gre na "olimpijske" ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #709 : Ožujak 09, 2009, 00:07:18 » |
|
MA NE NEGO SKROZ DRUGO NEZNOM JE SMIN TO PISAT
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #710 : Ožujak 09, 2009, 00:11:20 » |
|
ma reću dupero sikic umisto wc-a pa mu ostanu krugovi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #711 : Ožujak 09, 2009, 00:28:17 » |
|
Ala eto smo se malo probudili jo sutra partijen i neznon kad ću opi moč pisat sad nemojte opi zaspat .ako je komu potriba koja informacija a jo je mogu dat neka mi pošje pr.poruku to mogu štit na moby.Sad nemoj Ribor sve govorit dije A1 kad buden moč jovit ću se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Orleanska
|
 |
« Odgovor #712 : Ožujak 09, 2009, 00:33:13 » |
|
Ma on je nju poce ali je fermo i sad nesmi pri izbori nastavit to će posli
Jedna plaća,naknada sa biroa,auto,dobar bicikl,možda i dva,dvoje djece...i još se GRADI KUĆA!Sutra dajem otkaz i idem na biro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Orleanska
|
 |
« Odgovor #713 : Ožujak 09, 2009, 00:34:32 » |
|
Ala eto smo se malo probudili jo sutra partijen i neznon kad ću opi moč pisat sad nemojte opi zaspat .ako je komu potriba koja informacija a jo je mogu dat neka mi pošje pr.poruku to mogu štit na moby.Sad nemoj Ribor sve govorit dije A1 kad buden moč jovit ću se  Sretan put,možda se vidimo na katamaran?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 09, 2009, 00:51:03 Orleanska »
|
Evidentirano
|
|
|
|
morskavila1
Girica
|
 |
« Odgovor #714 : Ožujak 09, 2009, 11:39:47 » |
|
Štijen kako ste me napali svi. Ok neka bude po vašimu. Sumo da se ne dogodi da TL ne paso, a da lista hns-hss koje je po svima nojjacja po judima dobije 5 vječnikui. Ku će onda bit kriv. Bit će kasno za kajanje posli j..... To jo govorin. Kandidat mora bit nojjacji a vode je nojslabiji. To jo govorin. I tega me sila stroh. Svaka čast TL, ma je on za poteštota hm hm hm. Toga se jo bojin, neka gre za vječnika i onda su izbori siguri. Ku će bit kriv. Jo siguro neću. Promislite judi izhnsa i hssa još je navrime bog neka von do.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
SIZIF
Inčun

|
 |
« Odgovor #715 : Ožujak 09, 2009, 15:33:19 » |
|
Je obavijest o tom javnom natječaju di javno stavljena (osim možda u općinu)? Recimo za zakup prostora u visu je obavijest na oglasnu ploču ispred "mesoprometa".
je bilo ti je u slobodnu vi se zezete sa antom znajte stari ljudi ne znaju za ovi forum i njima ante onako u ojelo izgleda kako provi poteštot sad je vrime da u biti i oni doznaju da se počme govorit koji je to lopov i bolesnik mislim da bi ga baš bilo lipo malo hitit i u more,pljunit.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
SIZIF
Inčun

|
 |
« Odgovor #716 : Ožujak 09, 2009, 15:41:20 » |
|
Štijen kako ste me napali svi. Ok neka bude po vašimu. Sumo da se ne dogodi da TL ne paso, a da lista hns-hss koje je po svima nojjacja po judima dobije 5 vječnikui. Ku će onda bit kriv. Bit će kasno za kajanje posli j..... To jo govorin. Kandidat mora bit nojjacji a vode je nojslabiji. To jo govorin. I tega me sila stroh. Svaka čast TL, ma je on za poteštota hm hm hm. Toga se jo bojin, neka gre za vječnika i onda su izbori siguri. Ku će bit kriv. Jo siguro neću. Promislite judi izhnsa i hssa još je navrime bog neka von do.
naželost viječnici če ti nakon ovih izbora postat puno manje bitni nego gradonačelnik ja bi recimo volija da iza tonija stane i sdp ,ovako se i ja bojim ali znaj da je ante kupija onog cotavog debila co je bi pročelnik tako da mu je namisti misto u tz-u a ovaj pak njemu pomaže da se zbliži sa sdp-om zato molim sve crvene da promisle i porazgovaraaju sa nonama i nonotima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #717 : Ožujak 10, 2009, 00:17:59 » |
|
Moja vilo nisi uvjerljiva nažalost ,govoriš da je lista nojbojo a TL nojslabiji a onda da je TLodličan za vječnika.Možda je i tako ali lista još ne postoji pa neznomo na koga miswliš iako možda ti znoš koja je lista.Možda i TL ni nojboji kandidat ali HNS ga je do ko svoga i stoji iza njega to je njihova odluka a kako to ne odgovoro svakomu normalno da ni tebi ne mora.Koliko je meni poznato HNS je imo izbore za kand.i TL je paso jednoglasno .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
parapnjok
Inčun

Spol: 
|
 |
« Odgovor #718 : Ožujak 10, 2009, 19:34:27 » |
|
Moja vilo nisi uvjerljiva nažalost ,govoriš da je lista nojbojo a TL nojslabiji a onda da je TLodličan za vječnika.Možda je i tako ali lista još ne postoji pa neznomo na koga miswliš iako možda ti znoš koja je lista.Možda i TL ni nojboji kandidat ali HNS ga je do ko svoga i stoji iza njega to je njihova odluka a kako to ne odgovoro svakomu normalno da ni tebi ne mora.Koliko je meni poznato HNS je imo izbore za kand.i TL je paso jednoglasno .
samo bi nadodao da je i HSS stao iza kandidata TL
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #719 : Ožujak 11, 2009, 01:09:06 » |
|
Meni se pari da bi TL moga bit dobar gradonačelnik zato jer ga svi mlodi poznajedu i da bi se lagje niko njemu moga obrotit za niki problem i da do niku podršku za mlode nego doć kod nikoga koji ne gre vonka i ne komuniciro i nezno se jovit puten .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|