Malo pratin facebook i mogu reć da je nikako zastalo ,pojovi se padobranac napiso pustega teksta bez repa i glovi napado svih sebe foli opterećije jude svojima frustracijima a caje nojgori niti postovjo pitanja niti doje odgovore,parimi koda je potega ručnu kočnicu.Iako tuko reč da imo nikoliko dobrih komentari pogotovo oni Marini Nađ,Pini Lipanović,Dinki Ribarić itd.Pogodili su oni bit problema ali onda se kogo potrudi njima objasnit kako se moraju cuvat od političari koji če ih zavest i iskoristit za svoje šporke ciljeve.I koji je rezultat mlodi judi promislidu nećemo mi na izbore tamo su sve isti,onda oni ne izojdu ostatak birači glasuje ko i do sad i tako imomo ca imomo.
Mislim da se situacija mijenja,kao što više nisu u modi cigarete,droga ni alkohol,tako više nije u modi bit "šporki političar".To su malo predrasude,mi često ne želimo vidjeti stvari kako one u stvari jesu,donosimo zaključke unaprijed,padamo pod uticaj medija i svega ostalog.Ja sam totalno apolitična,ali se repovi vuku još iz prošlosti,poslije svih ratova je bilo svega,uvijek je bilo ljudi koji nisu "igrali pošteno",koji su koristili sistem za neke svoje osobne interese.Ali mislim da se situacija polako mijenja,"čisti",dolaze mladi školovani ljudi,ljudima je već dosta ovakvog stanja koje sad vlada.Ne smijemo se vraćati prošlosti,treba se okrenuti budućnosti i sigurna sam da ovaj tim ljudi što je izabran uz Tonija neće nikog "zavesti i iskoristiti".Pa ako nas i "zavedu i iskoriste",meni i Paris Hilton neće ni bit tako loše,s obzirom da smo obe plavuše!