Otok Vis Forum  
Veljača 07, 2012, 20:59:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Koga za gradonačelnika?
Ante Acalinović (službeni kandidat)
Toni Linčir (službeni kandidat)
Ivo Radica (službeni kandidat)
Marin Zubčić (nije kandidat)
Jakša Medvidović (nije kandidat)
Siniša brajčić (nije kandidat)
Miće Radišić (službeni kandidat-naknadno dodan)

Str: 1 ... 47 48 [49]
  Ispis  
Autor Tema: Budući gradonačelnik Visa - ANKETA  (Posjeta: 28666 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Orleanska
Orada

« Odgovor #720 : Ožujak 14, 2009, 01:07:48 »

Meni se pari da bi TL moga bit dobar gradonačelnik zato jer ga svi mlodi poznajedu i da bi se lagje niko njemu moga obrotit za niki problem i da do niku podršku za mlode nego doć kod nikoga koji ne gre vonka i ne komuniciro i nezno se jovit puten .

Dobro ti se pari... thumb_up
Evidentirano
A1
Zubatac

Spol: Muški

« Odgovor #721 : Ožujak 14, 2009, 22:23:22 »

Malo pratin facebook i mogu reć da je nikako zastalo ,pojovi se padobranac napiso pustega teksta bez repa i glovi napado svih sebe foli opterećije jude svojima frustracijima a caje nojgori niti postovjo pitanja niti doje odgovore,parimi koda je potega ručnu kočnicu.Iako tuko reč da imo nikoliko dobrih komentari pogotovo oni Marini Nađ,Pini Lipanović,Dinki Ribarić itd.Pogodili su oni bit problema ali onda se kogo potrudi njima objasnit kako se moraju cuvat od političari koji če ih zavest i iskoristit za svoje šporke ciljeve.I koji je rezultat mlodi judi promislidu nećemo mi na izbore tamo su sve isti,onda oni ne izojdu ostatak birači glasuje ko i do sad i tako imomo ca imomo.
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #722 : Ožujak 15, 2009, 00:53:15 »

Malo son i jo štil...ovo je već poznata problematika mlodiga svita na Vis...koda se svi malo bojidu i ustručavaju ca će reć...je imo pojedinci koji se istiću i dobro govoridu,drogo mi je da se svit interesiro ...ovo mi svi već znomo a somo se ponovjomo...ali i tema je stala i ni velike vajde od ovega.Je, znon,i jedino se danas ovako može malo pobudit svijest i interes kod mlodih jer je sve postalo da tako recen "galofak"....ali eto pomalo možda čak bude cago od ovega svega ko i na fejs i tako ovode na forum thumb_up
Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Orleanska
Orada

« Odgovor #723 : Ožujak 15, 2009, 01:36:46 »

Malo pratin facebook i mogu reć da je nikako zastalo ,pojovi se padobranac napiso pustega teksta bez repa i glovi napado svih sebe foli opterećije jude svojima frustracijima a caje nojgori niti postovjo pitanja niti doje odgovore,parimi koda je potega ručnu kočnicu.Iako tuko reč da imo nikoliko dobrih komentari pogotovo oni Marini Nađ,Pini Lipanović,Dinki Ribarić itd.Pogodili su oni bit problema ali onda se kogo potrudi njima objasnit kako se moraju cuvat od političari koji če ih zavest i iskoristit za svoje šporke ciljeve.I koji je rezultat mlodi judi promislidu nećemo mi na izbore tamo su sve isti,onda oni ne izojdu ostatak birači glasuje ko i do sad i tako imomo ca imomo.
Mislim da se situacija mijenja,kao što više nisu u modi cigarete,droga ni alkohol,tako više nije u modi bit "šporki političar".To su malo predrasude,mi često ne želimo vidjeti stvari kako one u stvari jesu,donosimo zaključke unaprijed,padamo pod uticaj medija i svega ostalog.Ja sam totalno apolitična,ali se repovi vuku još iz prošlosti,poslije svih ratova je bilo svega,uvijek je bilo ljudi koji nisu "igrali pošteno",koji su koristili sistem za neke svoje osobne interese.Ali mislim da se situacija polako mijenja,"čisti",dolaze mladi školovani ljudi,ljudima je već dosta ovakvog stanja koje sad vlada.Ne smijemo se vraćati prošlosti,treba se okrenuti budućnosti i sigurna sam da ovaj tim ljudi što je izabran uz Tonija neće nikog "zavesti i iskoristiti".Pa ako nas i "zavedu i iskoriste",meni i Paris Hilton neće ni bit tako loše,s obzirom da smo obe plavuše! thumb_up
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #724 : Ožujak 15, 2009, 01:40:33 »

Jo mislin da non anketa već pomalo nimo smisla HNS i HSS su službeno doli svoga kandidata ,Marin i Jakša su u timu TLa znaći nisu kandidati.Isto tako Siniša Brajčić je osto uz AA tako da ni ni on kandidat,pari mi da bi je bilo boji povuč i pripremit novu sa sigurima kandidatima.Ali to je moju mišljenje pa sad neka se ekipa odluci.
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #725 : Ožujak 15, 2009, 01:53:48 »

Orleanska ako je plava ne uklopo se u stereotip o plavušima ova je možda somo piturona s obzirom kako zbori.Ali evo malo novitodi :HSP tj Dr Tomić je postiga dogovor s HDZom i oni izlaze zajedno na izbore tj HSP će podržat IR ko kandidata ,a Hdz će za uzvrat omogučit adutima HSPa sudjelovanje na zajednićkoj listi .Ovo je nova informacija pa je moguča i izmjena ali ovo je na snazi od jucer.Poluinformacija je to da MR razmišlja o povlačenju kanditature zato jer je dobi od SDPa krive informacije,oni su mu rekli da nema nikakvih problema da su HNS i HSS uz njih i da od njih ni stroha ali ispalo je malo drugaciji i sad je pitonji cače od tega ispast.
Evidentirano
Orleanska
Orada

« Odgovor #726 : Ožujak 15, 2009, 02:05:18 »

Orleanska ako je plava ne uklopo se u stereotip o plavušima ova je možda somo piturona s obzirom kako zbori.Ali evo malo novitodi :HSP tj Dr Tomić je postiga dogovor s HDZom i oni izlaze zajedno na izbore tj HSP će podržat IR ko kandidata ,a Hdz će za uzvrat omogučit adutima HSPa sudjelovanje na zajednićkoj listi .Ovo je nova informacija pa je moguča i izmjena ali ovo je na snazi od jucer.Poluinformacija je to da MR razmišlja o povlačenju kanditature zato jer je dobi od SDPa krive informacije,oni su mu rekli da nema nikakvih problema da su HNS i HSS uz njih i da od njih ni stroha ali ispalo je malo drugaciji i sad je pitonji cače od tega ispast.
Pa nek se MR prebaci u HNS ili HSS,tu još nije bio.
Evidentirano
Orleanska
Orada

« Odgovor #727 : Ožujak 15, 2009, 02:15:04 »

Orleanska ako je plava ne uklopo se u stereotip o plavušima ova je možda somo piturona s obzirom kako zbori.
"Ženska je pamet more duboko,dno mu ne vidiš a obale nosi."
Evidentirano
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #728 : Ožujak 15, 2009, 11:21:17 »

Je, možemo zaključat ovu anketu.
A ovode http://otokvis.info/forum/index.php/topic,136.0.html son buto novu.
E sad bi je/nebi otključa kako govorite kandidati svi još nisu poznati šta će i kako će bit.
Hoćemo pasat u onu temu?
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #729 : Ožujak 15, 2009, 18:10:59 »

Može
Evidentirano

Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #730 : Ožujak 15, 2009, 18:18:51 »

Evo ova anketa je zaključana.
Otvorit ću onu tamo, valjda se stanje kandidata neće mjenjat? A pitam se hoće li se još ko novi prijavit?
Ako bude, bit će još jedna  rofl7gp
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #731 : Ožujak 15, 2009, 18:23:44 »

Ma jo mislin da je to to,a slušoj nikad se nezno koji vitar more zapuhat icon_wink
Evidentirano

Str: 1 ... 47 48 [49]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!