|
Ribor
|
 |
« : Ožujak 10, 2009, 18:49:27 » |
|
Evo baš ništo gledon ove dane ...neka idu kvragu ...ovo sve poskupije ...cujen da je u Konzuma kilo zelene salote salote 24,99...a Sanader govori da kupujemo Hrvatske proizvode...neka ih kupuje som jo pinez za Naše proizvode nimon.Rađe uzmen Rumke čajnu nego Gavrilović  ...ca je ovo došlo...a da ne govorin režije
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2009, 18:53:29 Ribor »
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 10, 2009, 18:54:40 » |
|
Četkica za zube u konzuma 30 kn  Kad son je uze ni ni bila cina na polici (u konzuma pola cina fali). Ova na kasu šokirana...a i jo isto bokun. Gledo ona mene, komentira, a jo govorin pa nison joj ja stavia cinu, a koko vidin ni nijedna ispod 22. Eto ga na, bokun plastike 30 kn.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 10, 2009, 18:56:20 » |
|
Evo recimo Konzum ,sad zimi darži cine ovake kakve jesu ali zato liti dignu cine kako za turiste tako i za otočane
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 10, 2009, 18:57:09 » |
|
Je, i onda te litnje cine ostanu za iduću zimu... povečane... i onda opet na lito ponovo digne... i tako u krug.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 10, 2009, 18:58:11 » |
|
Baš tako,žalosno ali istinito.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 10, 2009, 18:58:47 » |
|
A ploče iste.Još smo mi na Vis i u Dalmaciji relativno dobri ...gori po slavoniji su ploče odlične ako dobiješ 2000 kuni
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2009, 19:00:05 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Orleanska
|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 10, 2009, 19:06:28 » |
|
Todoriću `ćer ide u Salzburg ugrađivat kajšiće koji reguliraju debljinu,a nama ih je Todorić sam stavio nabijajući cijene.Cijene su nerealne,pravdali su uh poskupljenjem goriva,a kad je cijena goriva padala,njihove su ostajale iste.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 10, 2009, 19:21:51 » |
|
Tako je Orleanska. Kruh, digli su ga na 8 kn. Pravdali su se da je u gorivu stvar. A sad kad je cijena goriva pala i ispod onoga šta je bilo pri poskupljenja, sad se pravdaju da cijena goriva nema veze sa njihovim kruhom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 10, 2009, 23:15:28 » |
|
Jo mislin da je ovo sve uvod u jedon veliki preokret...biće vodi još svega...najebali smo ko žuti....ovo su sve Amerikonci krivi  .Sad cujen pripremaju niki novi zakon, neznon točno ali recimo ovako:navodno neće bit već, ajmo reć banana ili salota da se prodoje na kilo nego na komad...jedna banana 3 kune ,jedna salota 15kn(izmišljon cine),e sad kupi ti veliku bananu ili molu ili veliku salotu ili molu cina ista...tako son ništo danas nacu ....žene sve znaju,a možda i ne ...živi bili pa vidili.Ma ko će nos balkance priodgojit,ali ne mi hoćemo u europu...dat će non ga europa.ovo još nison službeno preispito tako da je ovo sve rekla kazala tako me nemojte čapat skroz za ric  Ali se nebi nicemu cudi ,mi smo za sve adaptironi
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2009, 23:33:52 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 10, 2009, 23:59:32 » |
|
Problem je šta mi mislimo da će nam europa dat kruha. Je da, moš mislit. Bili mi u EU ili ne, ostajemo di jesmo i moramo sami za sebe mislit, neće drugi. Neš ti EU, to je samo još jedan ekonomski savez... HR narod će samo naje*at od njega.
Meni je iskreno sve isto ušli mi ne ušli... kako san reka sve je ionako iovako na nama. Neće ljudima bit bolje samo zato šta smo mi u EU.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 11, 2009, 00:14:36 » |
|
Ti son se nadovezat na kruh kad ga je već orleanska spomenula vo je sramota kaki nom je kruh pri smo imali sumo kolđeraja i bi je taki kaki je nažalost loš blago rećeno digo se znalo noć i govon od miši digo je i bi pun šporkice sramota onda koda nom je bog polo Permota koji je upoćetku imo super kruh ali ne zadugo do podne more pasat,a od podne ostavit zube na njega e ca je obist i to košto 8 kuni adije oni od 10 ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 11, 2009, 00:16:41 » |
|
Problem je i u temu da mi sve pločomo,još malo ćemo i ariju pocet pločat...ma gle ovo pa sad ti živ ostan : telefon,mobitel,struja ,voda,smeće,plin,internet,komunalna naknada,hrvatske vode...jeson cago zaboravi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #12 : Ožujak 11, 2009, 00:18:07 » |
|
Dobra je ona naknada hrvatskim vodama za "uređenje voda". Jebate čuk ma koje to oni vode uređuju na visu?  Gira slažen se. Do popodne je kruh kako guma. A puno puti je i zagoren. A ni mu ni težina nešto. Neki dan su mi u konzuma pod kilo ipo uvalili kilo i kvarat. 2 komada, ko svaki je 3/4. A ja nju pitan kako ovi manji komad može bit 3/4 kad je za 1/4 manji od drugog komada. "A to su oni tako rezali".  Zaboli me kako su oni rezali, naplati mi koliko mi daješ 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 11, 2009, 00:21:01 » |
|
dopunsko osiguranje televizija imo tega još
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #14 : Ožujak 11, 2009, 00:26:14 » |
|
A case tiće butigi jo mislim da je nojskupja butiga na kut na svaki artikal po dvi kune o na nike i 11 kuni bidni penzijoneri koji nimodu skim poć do keruma
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|