|
Ribor
|
 |
« Odgovor #15 : Ožujak 11, 2009, 00:30:27 » |
|
dopunsko osiguranje televizija imo tega još
E,i to još...je*i ga već je covik lud i pošempijo kad pocne tarkat i mohat sa uplatnicima po banki, zapu,pošti itd
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2009, 00:35:01 Ribor »
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #16 : Ožujak 11, 2009, 00:39:38 » |
|
Još malo će i mudonte poskupit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #17 : Ožujak 11, 2009, 00:43:27 » |
|
Ma lako za mudonte. A je ko zno zašto je HR pošta toko skupa? Poštarina iz australije do visa košta isto ko iz visa do zagreba?  A zoc pošta na visu više ne radi do navećer ko i pri, nego samo do cirka 2 ure? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Orleanska
|
 |
« Odgovor #19 : Ožujak 11, 2009, 00:47:37 » |
|
Ma lako za mudonte. A je ko zno zašto je HR pošta toko skupa? Poštarina iz australije do visa košta isto ko iz visa do zagreba?  A zoc pošta na visu više ne radi do navećer ko i pri, nego samo do cirka 2 ure?  Skupa je jer oni u jednoj smjeni moraju zaradit za dvije,smanjili su radno vrijeme,ali broj radnika je ostao isti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #20 : Ožujak 11, 2009, 00:50:01 » |
|
E stvarno pošta lavuro sumo do 2 ure a umoridu se bidni ,a vej nimodu ni telefone unutra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skolarka
Inčun

|
 |
« Odgovor #21 : Ožujak 11, 2009, 07:50:10 » |
|
I za onih 6 uri lavura dnevno imaju pola ure pauzu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #22 : Ožujak 11, 2009, 18:04:51 » |
|
Dobra je ona naknada hrvatskim vodama za "uređenje voda". Jebate čuk ma koje to oni vode uređuju na visu? E ovo son zaboravi reć ,dobro si reka ,kojega jarca oni cinidu po Visu.Zovem ti jo jedon put njih ,jovjo mi se službenica a ca će ona jadna...piton jo nju da ca je ovo sad,pa jo već pločon vodu ,ca već hoćedu  .Ona meni odgovoro da to nimo vezi sa vodon nego da su to slivni kanali za oborinske vode..a valjda i šahte i te ostale pizdarije i da oni to nadziru i kad je potriba da oni to naprovjaju.Ma vele su oni konoli iskopali po Visu ,veči je meni moli u salbun iskopo,a uostalom jo se piton ca to i takve slične stvori ne gredu iz gradskog proračuna a i ova naša komunalna naknada mi ni jasna ,oli mi moramo pločat i gradsku rasvjetu,ca mi pločomo sa tin ?! Evo von malo posla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #23 : Ožujak 11, 2009, 18:23:28 » |
|
Sve znon i sve je tako. Da oborinski kanali... a di to? Ono ca imamo je od vrimena pri 2 svjetskog šta su ljudi sami radili. A kad udre malo jača kiša eto ti cili vis poplavi, dvorovi, portuni... (primjer karolina ovu zimu mislim i oni dvor iza pazara).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #24 : Ožujak 11, 2009, 23:27:51 » |
|
Ali ca butiga Fortuna šišo,oni su nojskupji u gradu.Kad je Golubica lavuro...to je nonde di je sad slobodna ....to su bile dvi nojskupje butige...litra ulja 17 kn 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2009, 23:34:13 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #25 : Ožujak 12, 2009, 18:19:15 » |
|
Da oborinski kanali... a di to? Evo danas mi došla opomena ...a tukat će plotit ni drugega jer će se nagomilat pa son gotov 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #26 : Ožujak 13, 2009, 00:11:06 » |
|
I meni su došle nove tri uplatnice od hrv.vode ali furboti su poslali i jednu proznu da ako se zajebem da plotim možda sve tri odjebonput.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #27 : Ožujak 13, 2009, 00:20:12 » |
|
I da je nami otočanima lako ...ajde sad je barenko na Vis doša Pivac pa imoš di mesa kupit...ali inaće za svaku veću stvor se mora poć u Split pa se onako već kad smo tamo uzme verdure i voća na pazor...more se pasat puno jeftinije
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2009, 00:22:55 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
gira
Girica
|
 |
« Odgovor #28 : Ožujak 13, 2009, 00:26:54 » |
|
Da lako a caćemo poć govorit.Ajde bar ni potriba tramokovat meso iz splita iako ni vo meso naše nego ga uvozidu ku zno oklec je ,ma ni važno i ovako je sve izvonka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Šjor. Jakov
Girica
Spol: 
|
 |
« Odgovor #29 : Svibanj 18, 2009, 21:54:37 » |
|
a stavrno koma, u komizi kad usporedis s kruhom u split razlike, em u kunama, em je 10x puta boji , komiski je zilav.. uf
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|