Nije mi jasna jedna stvar ovdje na Visu...ko koga ovode jebe....Kafić bejbi se koliko sam ja primjetio drži zakona i smanjuje muziku u 2 sata,pa tako i kad se održaje neki koncert ili slično ,kanarija pa tako i svi kad se događa neki veći koncert moraju biti prisutni zaštitari...poslije nastupa grupe stampedo zaštitari su normalno otišli jer nisu više dužni ostat...muzika se smanjila na jačinu koja je propisana zakonom...policija je bila upozoriti na jačinu muzike ....no u 4 sata ujutro na plažni objekat kod peše muzika još tuli ....gosti se žale ...ne mogu spavat ....di je tad policija....zašto nepoštenje ....ja mislim da bi svi trebali imati isti tretman...možda griješim u nekim cakama zakona, ali nisam gluh.Je ima neko neki komentar na sve ovo.
Pa evo i neki dan na rivi su svirali oni stranci (limena glazba ....baš super ;ajde nešto se događa ,ljudi se skupili ...uživaju...pa ljeto je ,lijepa muzika ...svi plešu ...francuzi meni se čini ,ispravite me ako griješim,to je bilo između 10 i 11 sat navečer ,kad eto policije ...a dalje znate šta se dogodilo.Trebali su i oni zaštitare dovest

.Ma ca mi glumimo judi,pustmo jude neka se zabovjaju...najbitnije u svoj toj prići je da nema razbijanja i raznoraznih sranja.Htio sam staviti i video jer je ovo bilo super ali kako sam pokušao ionako mračnu pozadinu i slabu sliku konvertirati u drugi format....nije ispalo dobro

Ovo su dva primjera....skoro ista, a tako različita